Само след няколко дни най-известната гладолечителка у нас доктор Людмила Емилова ще

...
Само след няколко дни най-известната гладолечителка у нас доктор Людмила Емилова ще
Коментари Харесай

Д-р Емилова превзема резиденцията на Тато, какво става

Само след няколко дни най-известната гладолечителка у нас доктор Людмила Емилова ще чукне 80 годишен празник. Тя си взе единствено няколко дни отмора след натоварено лято в Боровец. По традиция от години нейната клиника се мести от 1 юли до края на август в планината, а през зимата пациентите й са край родната й Варна.

От 18 септември лечебницата ще бъде на нов адрес – в някогашната резиденция на Тато - станцията на  ЦК на Българска комунистическа партия в Св. Св. Константин и Елена, която през днешния ден е част от курортен комплекс Слънчев ден. Досега базата на Емилова беше в хотел Аква Азур, само че той затваря за огромен ремонт. Последователите й ще се радват на лукса в четиризвездния Марина в Слънчев ден.
-->
Бившата станция на властта преди 10 ноември е на шест етажа, гледката от стаите и към морето, и към парка е прелестна, а най-хубавото е топлата минерална вода, с която са цялостни басейните и СПА центърът. Неприятната вест е, че цените за искащите да отслабнат се подвигат, написа Минаха години.

„ Цената за нощувките ще бъде по-висока от тази, която пациентите плащаха до момента. Но цената на здравното обслужване, за качеството на което има отлични мнения и у нас, и в чужбина, остава същата “, разглася лекарката.       
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР